Novo beogradsko naselje ”Beograd na vodi” je postalo aktuelno prije nekoliko godina i odmah je postalo magnet za sve one koji imaju malo dublji džep, a posebno za naše estradnjake. To je trenutno najmodernije i najekskluzivnije naselje u Beogrdu, te je postalo mjesto gdje su mnoge poznate ličnosti sebi kupile nekretnine. I sam kvadratni metar stana je u ovom naselju dosta skup, tako da je minimalna cijena jednog kvadrata oko 5 hiljada eura, šti svakako malo ko može sebi da priušti. Tako je poznato da je pjevač Đani sebi kupio čak tri stana u ovome naselju, za svoju djecu, i navodno mu je rata za kredit, za sva tri stana, mjesečno, 20 hiljada eura, i poznato je da je za vrijeme krize sa pandemijom kukao na sav glas što ne može da radi, jer je u kreditu

Ipak, u ovome tekstu ćemo malo o tim poznatim kao komšijama, i šta njihove komšije u stvari misle o njima. Tako se prva komšinica odmah novinarima požalila na Đanija i njegovu suprugu Slađu: ”Njih iskreno ne mogu da smislim. Na njih se svi žale u zgradi. Baš su prava seljana. Kod njih u stanu se stalno čuje neka buka. Glasno pričaju, puštaju muziku, viču na terasi. Previše su bahati, ističu da imaju novac, kao da nekog to zanima. Oberseljaci su, selo nije izašlo iz njih. Nemaju osnovnu kulturu. Prekoputa u zgradi im žive i sinovi, tako da i oni dolaze često. Kad se svi skupe, to je pakao. Užas “- ispričala je ona.

Poznato je da je nedavno i Žika Šarenica postao stanovnik ovoga naselja, a komšije za njega kažu da je veoma pristojan, da se svima javi, zna da stane i popriča sa komšilukom. Za komšije je prava misterija nekadašnja pjevačica Danijela Vranić koja skoro i da nije u svome stanu: ”Kada smo je posljednji put vidjeli, prije nekoliko mjeseci, bila je i dalje onako punačka. Nije se mnogo promijenila. I ona je boravila tu u zgradi gdje su Viki i Đani. Nije mnogo izlazila, niti je bila nešto druželjubiva. Kao da se skrivala. Valjda se plašila da je neko ne uslika ovdje, jer novinari često svraćaju. Od ljetos je nema. Neko reče da je sad otišla kod roditelja u rodni kraj, a da stan izdaje” – rekli su novinarima ljubazni susjedi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here