Anastasija Ražnatović je proteklih dana najaktuelnija tema u medijima. Naime , vijest o njeo trudnoći je uzburkala čitavu javnost, a Anastasija čeka dijete sa svojim izabranikom fudbalerom Nemanjom Gudeljom , koji igra za špansku Sevilju. Naime , ovaj par planira i vjenčanje u junu , a Olivera i Nebojša Gudelj će uskoro postati svekrva i svekar.

 

 

Anastasija je trudna nešto više od četiri jeseca , a vijesti u medijima su objavili kada više nije mogla skriti trudnički stomak. Prema lokalnim medijima , mladi par je odlučio da održe privatnu ceremoniju vjenčanja u Sevilji , a prisutni će biti samo uži članovi porodica , i bliski prijatelji , dok sledeće godine planiraju crkveno vjenčanje u Srbiji kao i veliku svadbu . Ono što smo mogli primjetiti je to da porodica Gudelj ne voli naročito biti prisutna u medijima .

 

 

Kako je javnosti poznato , Nebojša , Nemanjin otac , svoju karijeru je započeo u Bosni , a kasnije je prešao u Partizan za koji je igrao tri godine. Tokom svoje karijere igrao je također za španjolske klbove Logrones i Leganes . U Holandiji je za Bredu igrao nevjerovatnih devet godina . 2006.godine se povukao iz profesionalnog nogometa. Nemanjin otac je i dalje ostao u sportu , i sada radi kao tehnički direktor kineskog kluba Hubei Istar. Nebojša je za svoju suprugu Oliveru uvjek govorio da je ona okosnica njihove porodice , i uvijek je birao riječi za nju , te je rekao da je on na sebe preuzeo odgovornost Nebojšinih treninga, putovanja , a ona se gotovo sama brinula i za troje djece . Nebojša izuzetno cijeni Oliveru , i često objavljuje njene slike na Instagramu.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here