Igor Kojić (35), bivši golman i nasljednik folk pjevača Dragana Kojića Kebe, zaveo je glumicu Teodoru Bjelicu (28), nakon što se razveo od poznate hrvatske pjevačice Severine Vučković (51). Već se neko vrijeme priča da je Igor Kojić nedavno započeo romansu sa glumicom teodorom Bjelicom, za koju mnogi kažu da je naša najljepša glumica, a za koju se i već neko vrijeme priča da je nepriznata kćerka pokojnog novinara Miroslava Lazanskog.

Njena majka je Gordana Bjelica, koja se proslavila ulogom sekretarice Bebe u seriji “Srećni ljudi”, a svojevremeno je učestvovala u rijalitiju “Farma”.

Gordanu su gledaoci imali priliku da gledaju i u ostvarenjima “Bolji život”, gdje je glumila prostitutku, “Gore-dole”, gdje je također glumila sekretaricu, ali i “Porodičnom blagu”, gdje je tumačila lik Lenine majke. Teodora je u posljednjih nekoliko godina imala niz uloga u domaćim ostvarenjima, u kojima je često bila i golišava, a u Južnom vetru je imala scene u kojima je skoro potpuno naga

U ostvarenju “Tri muškarca i tetka” imala je vrelu scenu sa Milanom Vasićem. Tada su u prvom planu bile podvezice i intimni dijelovi tijela, ali su oboje, kao pravi profesionalci iznijeli ono što je scenarij tražio od njih:

” Imala sam scenu u “After paritiju” i “Južnom vetru” i definitivno mi je pomoglo. Ali isto tako smatram da ako neko ne vrijedi, džabe mu je i da se skine. Mnoge glumice su počele tako. Mama mi je prva rekla: “Sve što ja, sine, nisam uradila, uradi ti”. Ne obazirem se na to previše. Nije mi šokanto. Moje tijelo je moje oruđe za rad. Prenosim emocije na gledaoca. Ne bih pridavala toliku važnost tome – kazala je svojevremeno Teodora za srpske medije

Igor Kojić i Teodora Bjelica su, inače, ovih dana podijelili fotke sa Kopaonika na društvenim mrežama, koje su gotovo identične. Njih dvoje se već neko vrijeme prate na Instagramu, a neki mediji pišu da su u vezi već par sedmica.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here