Po naslovu i sami možete da zaključite, da ćemo ovoga puta da govorimo o nekim lijepim stvarima, te možda i ne postoji ljepši način da se uđe u Novu godinu od ovoga, a ne sa crnom hronikom koja je nažalost, postala sastavnim dijelom naših života. tako se ova lijepa, ljubavna priča desila u najluđoj noći, a sve se desilo u Srbiji

Zlatibor je opet bio najposjećenije mjesto u Srbiji i epicentar mnogih dešavanja kada je Nova godina u pitanju, te je i ovoga puta tu bilo na desetine hiljada gostiju koji su stigli iz cijele regije ali i svijeta. Tako se tu desila i jedna veoma lijepa priča za vrijeme dočeka Nove godine, kada su dva kuma, u isto vrijeme zaprosili svoje djevojke, i to tačno u ponoć:  “Ovo je najljepše veče u mom životu, sve je sudbina pa tako i ovo večeras da kum i ja zaprosimo djevojke na istom mjestu, u isto vrijeme, ovdje na Zlatiboru. Treme je bilo malo, euforije mnogo više. Jedino što je važno je ono “da” koje smo čuli i sreća sa kojom je započela ova nova godina”, rekao je za medije Nikola Marinković koji je zaprosio svoju djevojku Mariju iz Sjenice.

 

Drugi kum, Miloš Perović je pokazao da za pravu ljubav nema prepreka, te je zaprosio svoju djevojku, Ukrajinku, koja će u ovoj godini da postane srpska snajka: “Sve je sudbina, a ova sreća je nemjerljiva. Najbolji doček Nove godine ikada. U nju smo ušli uz puno ljubavi i osmijeha, to bih poželio svima u 2023”, rekao je Miloš.

Video pogledajte OVDJE

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here