Poznato je da mnoge javne ličnosti u ovo vrijeme  društvenih mreža i medija, žele na svaki način da sačuvaju svoju i privatnost svoje porodice koliko je god to moguće. Većinom su te javne ličnosti i same veoma aktivne na društvenim mrežama, te u svrhu svoga posla, popularnosti i propagiranja onoga što rade. često objavljuju i neke intimne stvari, ali isto tako, veliki je broj koji na taj način i održavaju svoje karijere i popularnost, jer ih u njihovom poslu baš i ne ide najbolje. Tako svi znamo da je poznati glumac Nenad Pkanović na maestralan način odglumio lik sina Dragana u seriji  ” Selo gori, a baba se češlja”.

Njega publika voli i zbog njegovog posebnog smisla za humor, a manje je poznato da je njegovo srce, za cijeli život osvojila Željana, sa kojom se oženio 2004. godine. Željana Okanović je pravi primjer kako ljubav može da pobijedi sve. Njih dvoje su se upoznali još u gimnaziji, te su kao srednjoškolci i započeli svoju vezu, a danas su u sretnom braku , te njihovo toplo porodično gnijezdo odiše toplinom uz dva njihova sina, Danila i Trifuna:

” Zavoljeli smo se u drugom razredu gimnazije i tada niko nije mislio da ćemo opstati. Željana je bila uzoran đak, a ja pomalo školska baraba. Imali smo sreću da se razumijemo. Znali smo da ćemo se uzeti. I nije presudna samo ljubav, nego i poštovanje koje imamo i danas. Ne svađamo se, nikad se nije desilo da ne razgovaramo. Smatram da su takvo poštovanje i razumijevanje presudni za dobar brak” – rekao je Nenad Okanović jednom prilikom.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here