U ovome tekstu ćemo mao o srpskom fudbalskom reprezentativcu Luki Joviću koji uživa sa svojom izabranicom Sofijom Milošević u braku i u ljubavi, a iz koje su dobili i dva prelijepa dječaka. I mada je njihova veza imala mnoge izazove i iskušenja, oni su sve to prevazišli, a pošto je njihova veza veoma zanimljiva za medije, tako im je često veoma teško sačuvati svoju privatnost, pa tako mnoge zanimaju i porodični odnosi, u stvari kako je Lukina majka, odnosno Sofijina svekrva prihvatila svoju snajku.

Tako su se mnoge priče na tu temu mogle naći na raznim srpskim portalima, a Lukina majka je istakla kako je veoma često tužna jer se o vezi njegovoga sina često piše veoma ružno, a u par riječi je rekla neke stvari i o svojoj snajki Sofiji: ” Ljudi svašta komentarišu, prosto su takvi. Naravno da meni smeta, niko ne voli kada neko kritikuje njegovo dijete. Svaki mlad čovjek ima pravo na svoj privatan život, da sebi bira partnera kojeg on želi. Ne vidim potrebu drugih da komentarišu, ja sam sebi birala šta sam željela to i on isto radi i svako poslije živi sa tim. On je tu da sebi odabere ko mu u tom momentu odgovara, a ja kao majka ću prihvatiti svakoga koga god da on izabere jer to je njegov izbor. Njega volim i voljeti ću svakoga ko je sa njim. Šta će se dalje događati sa tom vezom niko od nas ne može da zna” – ispričala je Svetlana Jović nedavno.

A kako zaista stoje stvari između Svetlane i Sofije i kako se svekrva ponaša prema snajki pokazala je i najnovija objava na društvenim mrežama, te je to zaustavilo daljnje spekulacije

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here