Popularna pjevačica Ana Kokić je nekako svoju najveću popularnost bila postigla u periodu između 2005. i 2010. godine. U to vrijeme nju su veoma često bili uspoređivali sa Natašom Bekvalac, jer su obje odlične pjevačice i prelijepe plavuše. Ipak, kada je privatni život u pitanju i tu su u nekim stvarima njih dvije slične, jer baš niti jedna od njih dvije nije imala pretjerano sreće u ljubavi i u odabiru partnera. Tako je i Anin brak sa poznatim srpskim vaterpolistom Nikolom Rađenom, ne tako davno okončan sa razvodom, a nakon svega toga Ana je bila odlučila da je za nju najbolje da neko vrijeme bude sama.

“Nikola i ja smo u super odnosima. Naš odnos kao bivših supružnika i kao roditelja mora da se razdvoji. Poštujemo se prvenstveno zbog djece, nema potrebe da se mrzimo, bilo nam je lijepo jedan određeni period, sada je ovako najbolje” – rekla je Kokićeva za medije u Srbiji. kako kaže, ona je sa bivšim često u kontaktu, ali samo zbog djece, te da Nikola svaki vikend dolazi po njihovu djecu i onda oni provode kvalitetno vrijeme zajedno.

Njene kćerke se zovu Nina i Tea, i kako Ana kaže, shvatila je da su njih dvije njejna jedina i prava, velika ljubav, i da će muškarcima nekako uvijek biti samo za uspoređivanje. Kako je otkrila, u posljednje vrijeme je imala dosta nastupa, posebno po skandinavskim zemljama, a kako kaže, sa svojim kolegama sa kojima je bila tamo je poprilično dobro i zaradila. Nastupala je zajedno sa Acom Lukasom, te su mediji čak pokušali i da ih spoje, da su navodno u emotivnoj vezi, ali kako kaže Ana, ona i Aca su samo kolege i ništa se između njih dvoje nije dogodilo.

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here