U nastavku današnjeg članak govorit ćemo o novostima koje nam dolaze sa naše javne scene , te ćemo se dotaći Jovane Jeremić , jedne od najpoznatijih voditeljki na našim malim ekranima , a koja svakodnevno intrigira javnost , kako svojim ponašanjem , tako i frazama kojih se upšorno drži. Naime , ona je inače velika ljubiteljka fudbala, ali je ovog puta rešila da ne putuje u Katar, već će za “orlove” navijati iz Beograda – i to iz samo jednog razloga.

– Kad bih otišla u Katar, napravila bih haos, dekoncentrisala bih celu našu reprezentaciju! Zato sam odlučila da ostanem u Beogradu i da ih podržavam odavde – priča za Informer Jovana Jeremić i dodaje da bi se rado oprobala kao sportski komentator:- Počela sam da se interesujem za fudbal otkad sam snimila reklamu s argentinskim fudbalerom Gabrijelom Batistutom. Mislim da je sada pravi momenat da počnem da izveštavam o fudbalu. Ako su to mogle da rade novinarke koje nemaju veze s tim sportom, i to samo da bi se dobro udale, zašto ne bih i ja?! Imam sve predispozicije da u izveštavanju budem apsolutno najbolja!

Tako je ona otkrila da jedan fudbaler pokupava da je zavede , ali ne želi da otkriva njegov identitet. – Udvara mi se jedan fudbaler, ali ne bih pričala mnogo o tome… Trenutno sam sama, izašla sam iz braka i zbog toga ću ubuduće tri puta da merim pre nego što se odlučim da s nekim započnem vezu. Ako uđem u vezu s fudbalerom, to mora da bude ozbiljno. Problem je što ja volim starije, a muva me mlađi! – priča Jovana.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here