Zadnji par sedmica kada je sportski svijet u pitanju, Novak Đoković je bio glavna tema svih svjetskih medija, posebno nakon što je osvojio Australian open, te je sa tom pobjedom po mnogima dokazao da je najbolji teniser na svijetu ikada. Sve to je mogao da poremeti skandal u kojemu se našao Novakov otac Srđan, koji se bio slikao sa skupinom navijača koji su isticali neke ruske simbole, te se na kraju Srđan zbog svega toga nije ni pojavio na tribinama tokom polufinalnog i finalnog meča, te je sve gledao u svom apartmanu u hotelu

Opet se često pisalo i o vezi između Novakove majke Dijane, i supruge Jelene, te o njihovim navodnim nesuglasicama, te su se opet ponavljale priče kako se Dijana ne slaže na koji način njen sin i snaha odgajaju njene unuke:  “Oni nažalost rijetko dolaze, stvorili su svoju obitelj i oazu. Jelena određene stvari radi na svoj način. Dolazi do mimoilaženja, naročito po pitanju prehrane koju ne podržavam” – kazala je svojevremeno Dijana.

I mada se o njihovim lošim odnosima već dugo priča, da to baš nije tako pokazuje i fotografija koju je Jelena podijelila na društvenim mrežama. Jovana tokom turnira nije ni bila u Australiji zbog svojih obaveza i obaveza prema djeci, a na svome Instagram profilu je objavila fotografiju svoga supruga u zagrljaju svoje majke nakon trijumfa u finalu, a u opisu fotografije je napisala samo jednu riječ  “Majka”, čime je ponovo istakla da je izuzetno ponosna na svoju porodicu te da su navodi o njenim nesuglasicama sa Dijanom čista laž.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here