Neosporno je da je popularna pevačica Severina Vučkovićć jedna od ajlepših pevačica u celoj regiji , te iako danas ima 50 godina , prema njenom izgledu podsećaa na neku dvadesetogodišnjakinju .. Ona inače poslednjih tridecenije dominira balkanskom muzičkom scenom , a kako talentom koji poseduje za muziku , tako i skandalima koji je redovno prate.

Dakle , osim hitova koje poseduje u svom asortimanu , njenu karijeru su obeležili i brojni ljubavni odnosi ,a isprva je bila u ljubavi sa Milanom Popovićem sa kojim je dobila sina , ali je se nažalost taj odnos zavrpio neslavno , pa je sa njim čak stigla i do suda , a najviše radi tvrdnje beznismena da ona nema vremena da se posveti detetu. Nakon njega je se udala i za znatno mlađeg Igora Kojića, sina čuvenog pevača Dragana kojića Kebe, od kojeg se, takođe, razvela, iako su odavali utisak skladnog para. Međutim ,taman kada je se pomsililo da je njenom životu nastupilo zatišje , kao bomba je odjeknula vest da je uhapšena zbog sukoba sa sestrom Marijanom, sa kojom godinama nije u dobrim odnosima.

Sa drzge strane, kada pogledamo njene slike sa početka karijre, vidimo da je prilično drugačije izgledala. Ova muzička zvezda je otrkila da je operisala nos na nagovor jednog doktora, iako to nije imala u planu.- Sa 20 godina sam operisala nos, nagovorio me doktor. Nije bio grbav, ni ružan. Dođe ti tip i kaže, ja bih malo taj nos sredio i ja mu dam svoj nos. Na nosu sam stala, imala sam problem s disanjem posle operacije, ne pre. Ali je lepši nego moj rođeni. Što jest, jest – ispričala je svojevremeno za medije hrvatska pop zvezda.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here