Nakon nestanka Marije i Ace, bračnog para sa dvoje male djece, nadležni su odmah obaviješteni. Kako piše Srbija Danas, od subote ujutru u 11 sati ostalo je nepoznato gde se nalaze. Međutim, sa velikim zaprepaštenjem sada potvrđujemo da su obe osobe tragično pronađene mrtve – Marija, žrtva davljenja, i Ace, tragično visi sa drveta. Dragocjeni uvidi njihovih susjeda sugeriraju da je Acina povezanost s drugom ženom možda igrala ulogu u njihovim nedavnim sukobima. Kako prenosi Kurir, ubica je samouvereno predao majci 1.000 evra i čvrsto joj dao instrukcije da ih izdvoji za njegovu sahranu.

 

Kasnije se ispostavilo da je novac bio namijenjen isključivo za tu svrhu. Prije odlaska, s ljubavlju je ljubio svoju djecu i uvjeravao svog osmogodišnjeg sina da će uvijek štititi svoju četverogodišnju sestru. Iako je između njega i Marije izbila svađa zbog ismijavanja njihovog odnosa sa ženom iz susjedstva, tragični događaji koji su uslijedili bili su potpuno nepredviđeni. Šok talas počeo je sumornim otkrićem beživotnih tela bračnog para Pavlović. Veruje se da je Mionka, koja je bila u vezi sa Acom, pokušala da sebi oduzme život prekomernom dozom droge. Srećom, spasena je i ukazana je neophodna medicinska pomoć na odeljenju psihijatrije valjevske bolnice.

 

Motiv ove srceparajuće porodične tragedije, koja je dvoje male djece ostavila bez roditelja, potiče iz složenog ljubavnog trougla. Marijina majka je izrazila svoju tjeskobu, rekavši da ne može podnijeti pomisao da je njena kćerka sahranjena pored bake i njenog ubice. Marijina majka samouvereno je za Blic progovorila o tragičnom ubistvu svoje ćerke, ističući da je njeno dete potpuno nevino i da nije bilo obavezno da bude sa ubicom. Marija se pre nestanka hrabro poverila sestri i starijoj ćerki o Acinim pretnjama po život, zbog čega je obavestila policiju.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here