Moramo da kažemo da od prvog dana ljubavi sa Vericom Rakočević a ima tome čitava decenija, Veljka Kuzmančevića prati glas kako uz svoju poznatu suprugu živi i više nego lagodno, te da se on u stvari udao, a tome ide u prilog i činjenica da su svoj zajednički život njih dvoje započeli u njenoj kuću na Avali

Ipak, Veljko je taj tip koji baš i nije želio da se medijski eksponira uz svoju suprugu, a to je samo stvaralo neke nove tračeve. Ipak, oni koji su ga s vremenom bolje upoznali, spoznali su da je Veljko jako pristojan muškarac, koji je talentovan umjetnik iz ugledne i situirane porodice, koji ima i stalno zaposlenje. Uz to važi za odgovornog muškarca, koji osim što komponuje muziku, ima i svoj orkestar, te je na platnom spisku Narodnog pozorišta u Beogradu, na poziciji organizatora izvođenja predstava:

“Narodno pozorište je ozbiljna kuća, koja zahtijeva ozbiljan pristup poslu. Istovremeno, već godinama radim sa velikim orkestrom od pedeset članova. Toliko se dobro poznajemo, da dišemo kao jedan organizam. Trudimo se da tekuće probleme ostavimo ispred ulaza u salu, a svi dijelimo sudbinu umjetnika u Srbiji koji su često na ivici egzistencije. Opet, to su ljudi koji će prije pristati na manju zaradu, nego što će preći liniju, ljudsku, stvaralačku, umjetničku” ‒ pojasnio je Veljko u jednom svome razgovoru sa novinarima te je na taj način objasnio na koji način on funkcionira kao umjetnik, i koliko je umjetnost za njega važe, ne egzistencijalno, neko duhovno, a to je navelo i mnoge da promijene mišljenje o njemu.

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here