I u ovome tekstu ćemo malo o medijskom fenomenu koji se zove Jovana jeremić, a o kojoj se u medijima govori i piše skoro svaki dan. Vjerujemo da ste pratili posljednjih dana neke izjave poznatih ličnosti iz Srbije koji su davali svoje komentare na lik i djelo ove kontroverzne TV voditeljice, te je opšti zaključak da nije problem u Jovani, već u nama samima koji gledamo njene emisije i koji joj pridajemo važnost i komentarišemo ono što radi i govori, te je tako pravimo još popularnijom, a njenu emisiju još gledanijom. dakle, problem je u ovome lošem društvenom uređenju u kojem 90% stanovništva uživa u gledanju Zadruge i Jovane, a što je očiti znak da smo moralno i ljudski dotakli samo dno. Inače, Jeremićka se proslavila još prije par godina na Happy televiziji, te je poznata njena priča kako je uvijem bila omalovažavana, a da je bila učenik generacije.

Mnogi smatraju da ona ima veliki kompleks jer dolazi iz provincije, te da to liječi sa svojim postupcima na televiziji. Isto tako je i njena diploma sa pravnog fakulteta veoma često bila tema u medijima, jer mnogi smatraju da ona nije tu diplomu dobila na legalan način. Iz toga razloga se Jovana po ko zna koji puta oglasila na društvenim mrežama, te je još jednom podvukla kako je na Pravnom fakultetu u Beogradu imala prosjek 9,25, a diplomirala je 2014. godine

“Osjećam se kao lik iz “Don Kihota”, onaj koji se bori protiv vjetrenjača.”- napisala je Jovana u svojoj objavi. Ona razumije da se Kihot bori protiv vjetrenjača, jer je ne vole kvazi intelektualci. Te ističe kako se i sama bori protiv vjetrenjača, ali shvaća da one i nisu prijetnja za nju, a na to je rekla: ” Volim da nerviram kvazi intelektualce jer oni imaju diplome sa privatnih fakulteta i sramota ih je da to kažu. Ja sam prva koja maše diplomom državnog fakulteta i mahati ću do smrti, mahali bi i oni kad bi imali sa čim.”, napisala je ona na svom profilu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here