Čini se da Anastasija Ražnatović nije u dobrim odnosima sa porodicom svoga dečka, fudbalera nemanje Gudelja, tačnije sa njegovom majkom Oliverom i sa sestrom Vanjom, koje ne žele nikakav kontakt sa mladom pjevačicom. To je potvrdio i njihov boravak u Kataru, na Svjetskom prvenstvu, a tu njih tri nisu imale nikakav kontakt, na isključivi zahtjev Olivere i Vanje. Kako je otkrio izvor, njih dvije su od Nemanje tražile da dobiju razdvojene karte, tako da ne budu zajedno sa Anastasiom na tribinama, a to se na kraju i desilo. To i nije toliko zasmetalo Anastasiji, koliko činjenica da je iza Olivere i Vanje sjedio Duško Tošić, muž Jelene Karleuše:

Anastasija je poludjela kad je vidjela njih troje na tribinama. Vjerojatno je to bila slučajnost da Tošić dobije red iza Vanje i Olivere, ali ako se uzme u obzir da je on suprug Jelene Karleuše, koja godinama ratuje sa Ražnatovićima, ne čudi činjenica što je Anastasija planula zbog toga. Sve to je rekla i Nemanji, negodujući zbog ponašanja njegove majke i sestre, ali očigledno da je on nemoćan da promijeni bilo šta i da popravi odnose između članova porodice i svoje djevojke. Anastasiji je stavio do znanja da ga zanima samo fudbal dok je u Dohi na Svjetskom prvenstvu i da neće da se bavi sukobima” – navodi izvor za medije.

Ono što je sigurno je da niko sa sigurnošću ne zna šta je razlog ovoga sukoba, mada su se u javnosti posljednjih sedmica mogle čuti različite priče zašto je došlo do razdora i zašto su Olivera i Vanja prekinule kontakt sa Anastasijom. Prvi znak da nešto nije kako treba je bio kada su njih dvije otpratile Anastasiju sa Instagrama, a do tada je sve izgledalo da je u redu. Sve ovo je navodno veoma pogodilo Anastasiju, te je pokušala da izgladi odnos sa njima dvjema, te je razgovarala i sa Nemanjom, ali on očito nije uspio da pomiri zavađene strane

Ostatak pročitajte OVDJE

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here