Poznato je da mnogi naši pjevači i pjevačice sa estrade, posebno oni koji su u folk muzici, skoro svakodnevno imaju nastupe po klubovima i diskotekama širom regije, ali isto i u inostranstvu. Posebno su svi zauzeti vikendima, ali veliki broj njih radi svakodnevno i ostatak sedmice. Taj ritam života, kada e nastupa do ranih jutarnjih sati, malo po klubovima, malo po vjenčanjima i privatnim zabavama je veoma naporan i iscrpljujući te većina pjevača i pjevačica nakon nekog vremena počnu osjećati posljedice takvog ritma života, a to se najviše ogleda na njihovom zdravstvenom stanju, koje se zna naglo pogoršati

Tako je i poznata pjevačica Rada Manojlović zabrinula sve svoje fanove sa fotografijom koja je osvanula na društvenim mrežama. Naime, Rada je podijelila jednu svoju fotografiju iz bolnice, a na kojoj se vidi da veoma loše izgleda,, da je blijeda kao krpa, te da je izmučena, kao i da joj je priključena infuzija:” Prije nastupa u Kopenhagenu, nisam mogla da progovorim od bolova” – napisala je ona na Instagramu.

Inače, nakon infuzije, Rada se vratila u život i odradila vrhunski nastup. Ona je u Kopenhagenu dovela atmosferu do usijanja, te niko nije ni primijetio da je samo nekoliko sati prije toga bila skoro nepokretna, da je primala terapiju i da je bilo upitno da li će uopšte do toga nastupa i da dođe, jer je Radi bilo baš veoma loše. Publika je zajedno sa njom pjevala u glas sve moguće njene hitove, čime se Manojlovićka pohvalila na društvenim mrežama, a nakon nastupa svi su iz kluba izašli i više nego zadovoljni.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here