Jedan od poznatijih parova na srpskoj javnoj sceni je svakako onaj kojeg čine glumica Mirka Vasiljević i njen suprug, fudbaler Vujadin Savić, koji je poznat i kao sin proslavljenog asa Crvene Zvezde , Dušana Duleta Savića, sa time da Vujadin nije ni izbliza postigaoo uspjehe koje je njegov otac u svojoj karijeri ostvario. Za Mirku i Vujadina se zna da iaju četvero djece, te da su njih dvoje ušli u vezu kada su imali po nekih dvadesetak godina, te da su se kao jako mladi ostvarili u ulozi roditelja. Vujadin je veoma često tema u medijima zbog svoga ne najboljeg ponašanja, dok je Mirka ta koja je više posvećena porodici i djeci, te e u medijima veoma često govori kako je njihova veza u krizi, jer Vujadin nikako ne može da se riješi nekih navika i često se ponaša kao da je momak.

Mirka je zbog porodice, zbog djece dosta dugo zapostavljala svoju glumačku karijeru, a sada se cijela porodica preselila na Kipar, jer je Vujadin tu dobio novi angažman. Naravno da svaki slobodan moment koriste da dođu u Srbiju, jer i djed Dule voli da provodi vrijeme sa svojim unucima, i to na aktivan način.

I mada je Dule već u godinama, on i dalje rekreativno igra fudbal, te redovno vježba, a najviše voli da se zabavla sa loptom, kada su tu njegovi najdraži saigrači, njegovi unuci. Sada se na društvenim mrežama pojavila i fotografija sa stadiona, na kojem je Dule u karijeri doživio najljepše trenutke i gdje su veoma često, tribine uzvikivale njegovo ime. Na fotografiji je Dule sa unucima koja su obučena u fudbalske dresove, a kako Mirka i Vujadin vrijedno rade na proširenju porodice, veoma je moguće da će djed Dule uz sebe imati uskoro i cijeli fudbalski tim. Ipak, za djevojčicu svi kažu da je preslikana majka.

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here