U nastavku dnaašnjeg članka govorit ćemo o jednoj jako bitnoj temi , a koja svakog čoveka kad tad sačeka kada uđe u pozne godine . Naime , jednostavno je kada starite , jjoš ako nemate dece , onda vam je život dosta težak . Tako čim uđete u godine svima predstavljate teret , te ste svima dosadni , pa to samim tim iako bi trebali da budu, nisu ni malo lepi dani , te ako pri tome dodate da živite sami na nakeom zabačenom mestu , selu ili slično , onda ste definitivno osuđeni sami na sebe.

Tako vam mi danas donosimo jednu jako tužnu priču koja je se desila u srcu Srbije , tačnije Šumadiiji. Naime , mnogoo je napuštenih starih ljudi koji žive u ruralnim delovima Srbije i Crne Gore , a koji svakako živog čoveka ne vide mesecima , te sami prožiivljavaju poslednje dane . Naime , tako vam mi danaas donosimo jednu priču koja je iz sela Berići , a gde je izvesna Dragica , koja ima78 godina , doživela jedno neugodno iskustvo , a koje se malo kome desi , a nekim možda jednom u životu.

Tako su nju jednig dana posetili mediji , a njoj je toliko bilo drago da od sreće nije mogla da se prestane da smeje u tim trenutcima ,. Tako im je iznela kafu , slatku ,te nije želelela da ih pusti da idu kući. Ona je njima rekla, da ju je jednu noć probudilo šuškanje ispod prozora, a kada je upalila svetlo, videla je medveda. U roku od par dana ugradila je i metalne šipke na prozore od silnoga straha.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here