Za Draganu Mirković se zna da je jedna od najvećih folk zvijezda u Srbiji, ako i u cijeloj našoj regiji te da je iza nje fantastična karijera koja traje skoro 40 godina. Isto tako se zna da je ona već jako dugo u braku sa biznismenom Tonijem Bijelićem, te da njih dvoje važe za jedan od najskladnijih parova na domaćoj javnoj sceni, te da njihov brak baš nikada nije bio praćen nekim skandalima ili aferama. Njih dvoje su u ljubavi od 1999. godine, a ljubav između njih dvoje je i danas više nego očigledna

Ipak, mnogi su izgleda zaboravili ko je bio Draganin izabranik na početku njene karijere, a to je bio bubnjar beogradskog benda Ruž, Zoran Tomašević Toma, koji je u svoje vrijeme važio za jednog od najpoželjnijih frajera. Tako se dugo pričalo i da je na njegov šarm pala i mlada folk pjevačica Dragana Mirković. Njih dvoje su, navodno, bili u vezi par mjeseci, a ono što je zanimljivo je da se Dragana bila pojavila u spotu grupe ruž, za pjesmu ”Njemica” iz 1990. godine:

“Ima li kod vas noćnog kupanja? Kod mene u selu nema, a kod vas”, pita Dragana na početku spota, obraćajući se momcima iz benda, koje je predstavila kao svoje “nove drugare”, pišu srpski mediji. Toma se tokom devedesetih bio oprobao i kao voditelj, te je bio domaćim muzičke emisije na Pink TV, dok je jedno vrijeme bio radio i kao direktor marketinga u City Recordsu, da bi se nakon toga preselio u SAD.

U međuvremenu se oženio izvjesnom Dušicom, sa kojom je dobio dvoje djece -sina Marka i kćerku Lanu. Svoje porodično gnijezdo svili su na Floridi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here