Za Mariju Šerifović se zna da je jedna od najboljih pop pjevačica u cijeloj našoj regiji, te da njena najnovija pjesma koja je objavljena prije par dana ”Dobar vam dan” obara sve rekorde po slušanosti, te se mnogi slažu da je u ovoj pjesmi tačno opisano vrijeme u kojem živimo. Marija je isto tako poznata kao i stalni član žirija i mentor u muzičkoj emisiji i takmičenju Zvezde Granda, te je poznata po tome da nema dlake na jeziku i nema problem da saspe sve u lice šta misli kako svojim kolegama iz žirija, tako i Saši Popoviću, kao i takmičarima, te je to napravila i sa svojom najnovijom pjesmom koju je za nju napisala Leontina

Kada je u pitanju njen privatni život, manje je poznato da Marija ima o brata po ocu Danijela, koji je isto tako u muzičkom svijetu, a kojeg je šira javnost imala prilike da upozna u muzičkom takmičenju ”Operacija trijumf” kada je pokazao svoj veliki pjevački talent. Dugo se pričalo da Marija i Danijel nisu u najboljim odnosima, a to se podgrijalo pričom kako mu Marija nije htjela pomoći u njegovoj karijeri, jer je Danijel nakon Operacije trijumf snimio samo par pjesama i nestao sa scene.

I sam Danijel je priznao da su između njega i Marije postojale neke nesuglasice, kakve viđamo u svakoj porodici, ali kada je njegova karijera u pitanju, da je tu uvijek imao podršku svoje sestre. Kako je rekao, oboje su danas zreli ljudi, te su veoma dobri kada su zajedno i u stalnom su kontaktu, te su im zajednički razgovori oboma veoma bitni. On je i svojom reakcijom na Marijinu novu pjesmu pokazao šta misli o svojoj sestri i njenom radu, a na Instagramu je napisao:” Hrabro. Pjesmetina.”–  Ovaj njegov post je na svom profilu podijelila i Marija i pokazala da joj je bratovo mišljenje i te kako važno.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here