Rada Manojlović svakako spada danas među popularnije folk pjevačice u Srbiji, ali i šire, koja je sa svojom karijerom krenula preko takmičenja u Zvezdama Granda, te je nakon toga napravila i više nego solidnu karijeru. U posljednje vrijeme se ipak o njoj više piše zbog njenog ljubavnog života, jer je nedavno raskinula svoju višegodišnju vezu sa pjevačem Harisom Berkovićem, i to baš kada su mnogi očekivali da će se njih dvoje vjenčati. Pričalo se da je pjevač Milan Stanković krivac za njihov prekid, jer je Rada nekada prije sa Milanom bila u vezi, te je navodno ona obnovila tu vezu, i sa Milanom krenula da obilazi crkve i manastire, jer se Milan posvetio vjeri.

Kada je Radina porodica u pitanju, dugo se već piše kako ona nije u dobrim odnosima sa svojim bratom po ocu, koji je isto tako pjevač, te mu navodno Rada nije željela pomoći da napreduje u karijeri. Kao dokaz mnogi vide da je Nenad Manojlović snimio duet sa Aleksandrom Mladenović, a nije sa svojom sestrom, te on na društvenim mrežama ima mnogo fotografija sa raznim pjevačima i pjevačicama koje hvali na sva zvona, dok Radu ne spominje nigdje. Isto tako i veoma rijetko njih dvoje jedno drugome lajkuju objave, a to dodatno povećava sumnju da njih dvoje nisu nikako u dobrim odnosima.

Rada je pokušala da demantuje ove glasine pa je tako na Instagramu napisala kako joj je već preko glave da je prave zlom sestrom, te da će ona i njen brat da dadnu zajednički intervju i sve te priče demantovati. Ipak, mnogi su primijetili da Rada na društvenim mrežama nema nikakve kontakte ni sa svojom snahom, pa mnogi misle da je upravo Radina snaha najveći krivac što pjevačica ima takav loš odnos sa svojim bratom

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here