Viki Miljković je poznata pjevačica narodne muzike koja već decenijama ima uspješnu karijeru, dok je već godinama stalna članica žirija u muzičkom takmičenu Zvezde Granda. Osim toga, ona je sa svojim suprugom Tašketom, koji je poznati harmonikaš pokrenula i novi posao i otvorila agenciju za nekretnine sa kojom odlično posluje, te su se odlučili i počastiti sa novim stanom u Beogradu na vodi. Mnogi su se zapitali zašto je ovaj par želio da zamijeni svoju vili na Bežanijskoj kosi u kojoj je odrastao njihov sin Andrej, stanom u zgradi, koju moraju da dijele sa ostalim stanarima, ali nakon što je Viki na društvenim mrežama objavila nekoliko fotografija kako izgleda taj njihov stan, sve je bilo mnogo jasnije

Kao prvo, tu je nevjerojatan pogled na rijeku, ai stan je ukrašen sa zavidnim ukusom. Viki se svojim pratiteljima pohvalila i kako je ukrasila svoj stan za predstojeće praznike, a svi su oduševljeni sa njenom jelkom koja na sebi ima  detalje i ukrase u crveno zlatnoj kombinaciji i velike cvjetove, a naravno, tu su i neizbježne lampice.

Na vrhu jelke se nalazi i velika zvijezda, a pored nje je i Djed Mraz kao i mala kućica u snijegu. U komentarima na fotografije Viki je dobila mnoge pohvale za svoj trud i ukus, a mnogi su se zapitali da li pjevačica ima uopšte vremena da uživa u svom lijepo okićenom domu, jer je ovo period godine kada svi pjevači imaju mnogo posla. Nije još poznato da li je Viki našla neki angažman za Novu godinu, ali i ako nije, vjerojatno radi na tome, jer su tu honorari koje niko ne želi da propusti.

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here