U nastavku današnjeg članka donosimo vam novosti koje nam dolaze sa naše javne scene , a govorit ćemo o doktoru Branimiru Nestoroviću koji je u Srbiji poznat , a najviše je se oistakao za vreme pandemije korona virusa , a izneo je svoje tvrdnje i izjave , a koje je imao . Naime , doktor Nestorović je vrlo čest gost u raznim tv emisijama , a u kojima je imao razne aktuelne teme , te je se najviše govorilo o zdravlju.

Tako ćemo danas da govorimo o njegovoj jednoj ranijoj objavi , a kako je rekao prirodne metode lečenja vrlo često mogu da pomognu , pa je tako on na temu rekao sledeće : „Kada dođe do visokih temperatura, može pomoći trljanje kože mekim peškirom umočenim u mlaku vodu. Voda isparavanjem uklanja višak toplote, a trljanje peškirom širi krvne sudove i pomaže oslobađanju toplote“, rekao je on.

Potom je on govorio o tome da poznati prirodni lijek , odnosno obloge sa alkoholom imaju kontraefekat kada je snižavanje temperature u pitanju, pa je na to on rekao: “Alkohol i sirće dovode do brzog hlađenja, pa se krvni sudovi sužavaju. Iz tog razloga, nekoliko minuta nakon nanošenja obloga, oslobađanje toplote iz kože se smanjuje, pa temperatura unutar tela zapravo raste. Takođe, postoji opasnost da se alkohol upije kroz kožu kada rakija ispari“, rekao je doktor Nestorović. Ostatak teksta možete pročitati klikom na ovaj link . 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here