Jedna od priča koja se vrti kroz javnost poslednjih godina jeste da su Jasna Milenković i Milo Đukanović u nekoj vrsti ljubavnog odnosa , alli oni to do sada nikada nisu potvrdili . Naime , brojni su natpisi koji su nastali o tome , a koji se tiču prošlosti , svakako ne mogu biti sluččajjni , a javnost je dodatno zasintrigirana kada je Jami nedavno u gostovanju kod Ognjena Amidžića rekla da će javnost tek nakon njene smr ti saznati kakav su odnos imali ona i Milo.

Nekada ranije je se govorilo o tome da su odnos održavali već duže vreme , te daje političar čak slao privatne avione ppo pevačicu , a kako bi mogla redovno da ga posećuje . Naime , iz og perioda navodno postoje fotografije , ali izglleda da o tome svemu Jami još nije spremna da govori . Navodno, postoje fotografije Jami i crnogorskog predsednika sa podgoričkog aerodroma, ali do sada nisu objavljene. – Možda ću da napišem knjigu ili memoare, još nisam detaljno razradila taj deo. Ostaviću to ćerki da čita posle moje smrti, da ona sve ima crno na belo. Nešto kao “Mostovi okruga Medison”. Kad umrem, saznaće se istina o svemu. Zasad neka priča ko šta hoće. Istina je samo moja – zagonetno je rekla Jami, a u jednoj ranijoj izjavi pevačica je takođe nagovestila da su pisanja tačna iako nikoga nije imenovala.

– Postoji jedan muškarac koji mi je u srcu i kog ceo život volim. Svi drugi su mi bezveze pored njega. Tog čoveka javnost vrlo dobro poznaje. Malo pričam na ovu temu jer je to moj privatni život. To samo mene treba da zanima. Mnogi su ludeli za mnom. Nekako je moja energija privlačila ljude, ali i to što sam dobro radila svoj posao. Umela sam da napravim atmosferu za pamćenje, to se cenilo najviše i zato sam bila u društvu mnogih uticajnih ljudi – ispričala je Jami.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here