U naastavku dnaašnjeg lanka govorit ćemo o dobro poznatoj Đini iz srećnih ljufi , a koju smo u više navrata mogli da pratimo u dobro poznatoj seriji ” Srećni ljudi “. Naime , od dve Đine koje smo mogli da isprartimo , ona druga je ostala upamćna kao lik koji je igrala Dubravka Mijatović , ali nakon njenog odlaska , u lik Đine uskočila je Jugoslava Drašković, a koja se kasnije nije isticala drugim ulogama.

Svakako se izgled Jugoslave Draškovuć dostarazlikuje u odnosu na neke prethodne dane , a iz kojih je mnogi upravo i pamte. Dakle , njen izgled iz 1994te goodine je svima dobro poznt ,ali gllumica danas izgleda totalno drugačije , te niko ne bi rekao da je prošlo trideset godina. Na televiziju se vratila kroz projekat “Igra sudbine”, ali ni u međuvremenu nije bila potpuno odsutna sa glumčake scene.

– Već 25 godina igram u Pozorištancetu “Puž” i Branko i Caca su moja druga porodica. Ko dolazi u “Pužić” sa decom zna da sam tu, a kada je reč o široj publici, televizijskoj prevashodno, u glumački život me je ponovo vratila serija “Igra sudbine”. Mladi glumci su sjajni i stalno im govorim da uživaju, jer je ovo najlepše vreme. Njihovo vreme – kazala je Jugoslava u emisiji “Kec na jedanaest”.U odnosu na dane kada je publika upoznala kao mladu crnku, izgled Jugoslave Drašković drastično se promenio. Ona je danas ponosna plavuša a mnogi se slažu da ju je novi imidž dodatno podmladio. Ostatak ovde. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here