Kada je reč o najpoznatijoj porodici na našim prostorima,ali i šire , to je svakako porodica Đoković ,a oo kojoj se euvek mnogo toga piše . Naime , tako je se nedavno majka Novaka Đokovića prisetila teškog perioda iz život njenog sina , a koji je pre par godina mora da se podvrgne ope raciji ruke , a kako je sve proteklo , kao i šta je se sve dešcvalo odkrila je u jednoj emisji , pa je tada opislaa šta najbolje opisuje snagu karakterfa tenisera.

– Novak je stalno u potrazi za nekim novim saznanjima. Nešto što nama, što bi rekli smrtnicima, nije dostupno, nije blisko. Ishrana, terapije, alternativne metode, njega to zanima. Nije pobornik klasične medicine, što je već poznato, ali je imao jednu epizodu kada je morao da se operiše – započela je ispovest majka Novaka Đokovića i istakla da je Nole pokušao baš sve kako bi izbegao hirurški zahvat dok to ipak nije postalo neizbežno.

– Kada se probudio iz narkoze, rekao mi je da je izdao sebe. Objasnila sam mu da je uradio ono što je morao, i da je, ako misli da nastavi da igra, to bilo neophodno. Probao je alternativne metode, sve što mu je bilo dostupno, ali ništa nije dalo rezultate. Novak je jednostavno protivnik toga, ne voli lekove, ne voli da svašta unosi u organizam. Znatiželjan je, sve što mu dođe pod ruku čita, obrazuje se… Eto, i ta ishrana, ne znam da li bi meni ili nekom drugom prijala, ali njemu odgovara. I ne mogu ništa da kažem, jer mi je zatvorio usta svojim rezultatima. To što smo mi navikli na meso i što verujemo da je jedini izvor proteina on je dokazao da nije – ispričala je majka Novaka Đokovića. Inače , on je danas najbolji teniser u punoj snazi , te ga očekuje masteers turnir u Pariizu , a zatim i u Torinuu.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here