Vesna Dedić je poznata srpska TV voditeljica, novinarka i književnica, koju gledaoci veoma vole. Rođena je 1967. godine u Osijeku,a  njena porodica se malo kasnije bila preselila u Podgoricu, a tu je završila srednju školu da bi nakon toga upisala studij književnosti u Beogradu. Ona je voditeljica veoma popularne TV emisije ”Balkanskom ulicom” u kojoj je ugostila mnoge poznate ličnosti sa javne scene Srbije, ali i regije, a prije tri godine je počela sa radom i na televiziji Nova S. Kada je njen privatni život u pitanju, poznato je da je Vesna bila u braku sa doktorom Srđanom Milojevićem od kojeg se razvela nakon deset godina a njihova kćerka Lenka je ostala da živi sa njom.

Od tada je njen ljubavni život stalna tema medija u Srbiji i stalno se nagađa sa kime je i da li je Vesna sa nekim u vezi, a ona se svo to vrijeme veoma trudi da svoj život učini što privatnijim, i to joj je do sada polazilo za rukom. Ona je u novogodišnjoj emisiji rekla kako će joj u Novoj godini najveći prioritet biti ljubav, a mnogi su pomislili da se već uhvatila da ispuni ovu svoju želju jer je na proslavi uhvaćena u društvu jednoga muškarca sa kojim je bila veoma bliska, a to se da vidjeti i na fotografijama koje su se pojavile u javnosti.

Vesna je sa tim muškarcem bila na novogodišnjem koncertu Ace Pejovića a sa njom je bila velika grupa prijatelja ali se ipak najviše isticao doktor Dejan Antonić sa kojim je neprestano plesala. Ipak, ovo nije prvi puta da se njih dvoje pojavljuju zajedno na nekim zabavama i događajima, te su znali čak i da putuju zajedno, a oni koji ih poznaju tvrde da su njih dvoje samo dobri prijatelji. Ipak, da li je to zaista tako, saznat ćemo u neko buduće vrijeme

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here