U nastavku današnjeg članka donosimo vam jednu jako zanimljivu temu , a radi se o ispovesti jedne žene. Si smo mi svesni na neki način da sudbinu ne možemo promeniti , te da nikada neće biti onako kako mi želimo , već kako je zapisano.  Kao što ste mogli da zaključite po naslovu i sldeeća priča je u skladu sa tim , a dolazi nam iz Smedereva , gde je izvesna Draginja G. , ispričala svoju jako tešku životnu priču , a koju je doživela sa 17 godine. Naime , radi se o tome da je jednog dana došla kući iz škole , a njena majka je ležala u nesvesnom stanju na podu.

Naravno , odmah je pozvala hitnu pomoć , koja je ustanovila da j žena imala moždai udar , a doktori su bii više nego pesimistični , jer je ostala nepokretna i vezana za krevet do kraja života. Draginji se život posle toga promenio preko noći , morala je da postane glava porodice , a nije još stekla ni punoletstvo. Briga o majci uzimala bi mnogo novca , pa je otvorila oglasnik da pronađe posao , što je se i desilo pa je odmah otišla na razgovor na oglas , u kojem žena iz Smedereva traži osobu koja će e brinuti o njoj jer je slepa . Napominjemoo da je to bila žena za kojom su kružile glasine da je jako teška karakterno , međutim , na sreću , ona je se odmah svidela gazdarici , te je dobila priliku da se okuša u poslu.

Ona je ispričala da je poso dobila na osnovu svoje boje glasa , jer kao što smo već naglasili žena je bila slepa , a njen glas ju je podsećao na glas njene ćerke. Imala je jednu sobu u kojoj je svima bio zabranjen ulaz, a jedan dan se tamo zaključala, a kada ju je pozvala da pobriše prašinu, u njenom krilu je videla sliku devojke koja je jako podsećala na njenu majku. Kada ju je pitala ko je u pitanju, ona jee rekla da je u pitanju njena ćerka koja je pobegla od kuće sa 19 godina, a na kraju se ispostavilo da je to njena majka, a u stvari Draginja je njena ćerka.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here