Sa velikom nadom da će mu drugo pojavljivanje u Zvezdama Granda odniejti sreću, Bojan Ilevski koji ima 22 godine je sa velikom hrabrošću stupio na Grandovu scenu. Imao je dvije emotivne izvedbe numera „Sin“ Šerifa Konjevića i „Pesma“ Šabana Šaulića te je osvojio simpatije žirija koji ga je nagradio sa šest glasova. To je najviše obradovalo Bojanovu baku koja se sa emotivnim riječima bila obratila Saši Popoviću i ostalim članovima žirija:” Ja sam mu baka sa majčine strane. On nema ni oca ni majku, ja sam mu jedina podrška. Umrli su mu i otac i majka” – rekla je sa knedlom u grlu, a poslije toga više nije mogla da zaustavi suze

Zbog toga se i Bojanu steglo grlo, te su mu suze same krenule, a rame utjehe mu je pružila voditeljica Sanja Kužet, koja je došla do njega. Bilo je tu mnogo emocija, suza, a na kraju riječi podrške i gromoglasan aplauz pružili su mu svi članovi žirija, kao i publika u studiju: ” Baka je donijela sreću, šest glasova, pa to je super. Ovo je respektabilno”– istakao je Saša i uspeo da mu izmami osmijeh na Bojanovom licu. Ovaj jedan od najemotivnih trenutaka u istoriji Zvezda Granda nije ni Popovića ostavio ravnodušnim, te je sa svojim riječima podrške Bojanu dotakao srca mnogih, posebno Bojana, koji je ovako dobio šansu da promijeni svoj život:

” Specifična je situacija, ali Bojane vidi „Zvezde Granda“ su jedna velika porodica, prema tome dobio si tu jednu veliku porodicu, mnogo prijatelja, trudi se i čestitamo ti što si prošao u drugi krug” – objasnio je Popović, nakon čega se pojavio veliki osmijeh na Bojanovom licu, te je sa velikim ponosom napustio scenu spreman da krene u osvajanje svog životnog sna.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here