I danas za vas imamo jednu jako zanimljivu priču , a koja nam danas dolazi iz Srbije , te za koju ne sumnjamo da će da privuče vašu pažnju , ali i da vas na neki način zabrine . Naime , današnja priča će da bude pokazatelj svim onima koji ne veruju da postoji neka viša sila , odnosno neki jasni znakovi sa neba. Dakle , ovakvi tipovi priča većinom dolaze iz drevnih vremena , a kada u naši dedovi i bake prepričavali priče koje su se dešavale 40tih i 50tih godina prošlog veka , a koje su pokazivale da ipak nešto može da uveri one praznoverne da Bog ipak postoji .

Naime , ne sumnjamo da szte do sada čuli priču za ukazivanje Gospe u Međugorju , a koliko je samo postalo poznato medijsko mesto na mapi vernika, pokazuje i podatak da ljudi iz celog sveta dolaze ne bi li videli Gospu , odnosno ne bi li im se ista ukazala. Također smo i u Srbiji poslednjih meseci imali neke ” znakove sa neba ” ,a jedan od primera desio je se prošlog Božića , kada je izvesni Milan iz Pančeva pekao prase na ražnju na Badnji dan , te je panj koji je se nalazi u vatri na sebi imao krst , koji nikako nije hteo da izgori , pa je takav ostao do samoga kraja. Sada je u okolini Zlatibora na jednom godu od posečenog drveta se prikazala verovali ili ne, balerina:”

„Кada smo drvo oborili i počeli da ga kratimo na manje komade da bi lakše odneli do prikolice, primetio sam da ima neku šaru na donjem delu stabla. Кada sam se bolje zagledao primetio sam da je to balerina, toliko pravilno oslikana na panju kao da je neko crtao.Viđao sam do sada razne detalje na stablima, leptira, krst ali ovako nešto do sada video nisam“, kaže Marko Marković iz Rudovaca.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here