Većina ljudi na ovome svijetu je emotivno veoma povezana sa svojim roditeljima, jer ipak su oni najzaslužniji što smo došli na ovaj svijet, te su oni ti koji su pazili na to na koji način ćemo da stasamo, i da stupimo samostalno u veoma komplikovan svijet. Normalno je da ni kada kreneš sa svojim životom, da ne zaboraviš na svoje roditelje, mada ima i onih drugih koji svoje roditelje smještaju u domove za stara lica, jer ne žele da imaju bilo kakve obaveze prema njima

Tako su mnogi ostali zatečeni na vijest da je poznata pjevačica Ana Bekuta tek ovih dana otkrila da joj je preminula majka, te da je obilježila 40 dana od njene smrti, a sama je rekla da je za nju to i previše bolno da bi o tome pričala po medijima. Podsjećanja radi, Bekuta je prošle godine izgubila i dugogodišnjeg partnera Milutina Mrkonjića Mrku, a sada je doživjela i novi emotivni udarac, za kojeg će trebati jako puno vremena da se oporavi. Ona se na društvenim mrežama oglasila sa jednom posebnom objavom: ” Prošlo je 40 dana otkako je u Carstvo nebesko otišla moja dobra i predobra majka Milica, a ja zauvijek prestala da budem nečije dijete. Kada umre majka umre čitav svijet, posljednja briga o tome zašto kasnite s puta i svaka tiha slutnja da nešto nije u redu jer se njoj učinilo da vam je glas na telefonu drugačiji.”

Dalje u svojoj objavi Ana je napisala i ovo:” Sa svakom majkom umre jedno umijeće kuhanja, jedan način postavljanja stola, jedna historija, jedna porodica i jedan način voljenja i jedna univerzalna, a opet unikatna briga o djetetu koje je odavno već nečija majka. Odmaraj u vječnosti svoje ljubavi, mila moja majko”, napisala je Ana Bekuta na Instagramu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here