Kako je već poznato , prije par dana u porodicu Ražnatović stigao je još jedan član. Naime , Cecina snajka Bogdana na svijet je donijela svog drugog sina kome su Ražnatovići dali ime Krstan. U medijima su oni glavna tema , a najveselija od svih je upravo Ceca, koja je sada po drugi put postala baka , a u posljednjih nekoliko mjeseci smo je mogli često vidjeti u društvu unuka Željka , pa je evidentno da ga je Ceca čuvala , s obzirom da je Bogdana bila u odmakloj trudnoći.

 

 

Krstan je rođen na dan kada i njegov djed Željko , pa je tako maleni dječak osvježio uspomenu na svog djeda . Veljko je povodom rođenja svog drugog naslednjika organizovao veliku proslavu , na kojoj je bilo mnogo gostiju , a koje je zabavljao sjajan vokal Sloba Radanović. Na proslavi su također bili i Bogdanini roditelji kao i sestre. Anastasija jedina nije mogla prisustvovati proslavi jer je u Španjolskoj i čeka dokumente za državljanstvo.

 

 

Naime , Bogdanina majka Danijela , je proteklih dana uzela najveću pozornost javnosti . Danijela je bila prisutna u porodilištu , kada je njena kćerka na svijet donijela sina. Fokus se usmjerio na Danijelin stajling koji su mnogi komentarisali. Prilikom dolaska u porodilište Danijela je nosila crnu modnu kombinaciju, a na proslavu je došla u zelenom kompletu koji je ponovo plijenio pažnju prisutnih , a mnogi su komentarisali da u njemu izgleda mnogo mršavije za razliku od crnog kompleta. S druge strane , Danijelina prija Ceca je ovoga puta iznenadila sa odjevnom kombinacijom . Naime , ona je odlučila da obuče ležernu bijelu maicu i crne hlače . Ceca i Danijela su postale veoma bliske , i očito je da su do sada izgradile izuzetno dobre odnose.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here