Dragana Katić spada u red popularnijih TV voditeljica u Srbiji, a poznata je po svojoj pozitivnoj energiji sa kojom zrači sa malih ekrana. Prepoznatljiva je i po svome osmijehu, mada niko osim njenih najbližih ne zna kroz kakve je sve teške životne trenutke prolazila. Malo ko zna da je ona samohrana majka jednojajčanih blizanaca, jer nije željela da svoj privatni život izlaže javnosti. U početku je bila u malom stanu sa svojim sinovima koji su rođeni 1998. godine, a muškarac koji je otac njene djece ju je ostavio dok je bila u drugom stanju, te se sa svim izazovima roditeljstva morala nositi sama.

Naravno, imala je veliku podršku svojih roditelja tokom tog teškog razdoblja, te su joj oni davali najviše snage da nastavi sa svojim životom. Njen dom je uvijek bio ispunjen ljubavlju i toplinom, a to se vidi i iz njenog intervjua kojeg je svojevremeno dala, kada su je novinari i posjetili u njenom domu, te kada je voditeljica otkrila neke nepoznate detalje

Tog dana padao je snijeg, a Dragana kaže da je bila uzbuđena zbog toga jer je htjela povesti svoje sinove u šetnju da vide prve pahulje snijega. Njeni sinovi su rođeni na Đurđevdan, a svoj stan je kupila, jer se nalazi do stana njenih roditelja, te je to bilo olakšanje za nju, jer su joj oni mnogo pomagali oko sinova. Njeni sinovi su danas odrasli muškarci na koje je veoma ponosna, te kaže da su oni njeno najveće blago, bez obzira na sve nedaće koje je imala u životu, da su oni razlog njene stalne borbe.

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here