Svojevremeno je TV voditeljica Adriana Čortan bila veoma poznata dok je vodila gledanu emisiju Siti, te se o njoj u to vrijeme mnogo govorilo i pisalo, kako zbog njene karijere, tako i zbog njenog privatnog života koji je bio poprilično buran. Ipak, ona se naglo bila povukla iz javnosti, te danas i nemamo priliku da je viđamo u javnosti, a kako je sama priznala, donijela je odluku da se isproba u marketingu, te da na taj način proširi svoje vidike, te danas radi u poslu sa digitalnim komunikacijama, te za svoj posao kaže da ga obožava, i da se osjeća sretnom da radi posao kojeg voli.

Za sebe kaže da je itekako prisutna u javnosti, samo ne više kao TV lice, pa iz toga razloga je ljudi toliko ne primjećuju. Ona je na raznim događajima u ulozi PR menadžera, a nedavno je opet počela da vodi jednu emisiju u STUDIJU B a u kojoj se govori o raznim gradskim temama. Kada je njen privatni život u pitanju, poznato je da je na vrhuncu svije popularnosti bila u vezi sa pjevačem Željkom Joksimovićem, te da su njih dvoje jedno vrijeme i živjeli zajedno

Ta njihova veza je trajala preko tri godine, a mediji su nakon toga pisali da je razlog sa njihov raskid bila Željkova sadašnja supruga Jovana Joksimović, tada Janković, koja je isto tako voditeljica i koja je sa Željkom već dugo u braku, te njih dvoje imaju i troje djece, sina Kostu i bliznakinje Srnu i Anju. Adriana je nakon raskida sa Joksimovićem upoznala svoga sadašnjeg supruga Nemanju Simića, a njih dvoje su se vjenčali 2018. godine u Crkvi Svetog Marka u Beogradu a nakon toga su napravili i veliku svadbu u jednom luksuznom restoranu na Avali.

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here