Svi se sjećamo da u vrijeme najveće krize sa pandemijom korona virusa, niko od nas nije mogao da se slobodno kreće, jer je u većini zemalja bilo vanredno stanje, čak i policijski sat, te je bio uveden čitav niz mjera koje su se morale poštovati, pa su ljudi najviše vremena provodili na društvenim mrežama. tada je mnogima veliku pažnju privukao jedan unuk, koji je svoju baku  Miloratku našminkao i sredio, tako da je njena transformacija mnoge oduševila, kada su vidjeli kako je baka izgledala prije, a kako nakon što ju je unuk sredio. Sada je Aleksandar sve to ponovo uradio  za svoju baku Milku, kako je mnogi zovu te ju je transformisao u pravu holivudsku divu

Njegova baka ima 87 godina i većinom na glavi ima maramu, ne šminka se, ne farba svoju kosu, pa je njen unuk baš na primjeru svoje bake pokazao kako svaka žena, bez obzira na godine, može da izgleda fantastično, samo ako malo povede računa o sebi, a posebno uz odgovarajuću frizuru i šminku. Aleksandra za svoju baku kaže da je veoma skromna žena, ako i mnoge žene sa sela, te da se nikada ne dotjeruje, ali da je njemu uvijek bila prelijepa, te da je uvijek bila njegova inspiracija. tako ju je bio našminkao prije nekih 10 godina, a sve je to ponovio i u vrijeme karantina, kada je bio kod nje u Ivanjici.

Otkrio je da mu je trebalo dosta vremena da nagovori svoju baku da to naprave, jer nije bila najbolje volje, a on je želio da je slika i da napravi njene portrete. Inače, Aleksandar Dramićanin je mladi umjetnik koji živi i radi u Beogradu i on se brine o izgledu mnogih poznatih kao što su to pjevačice iz grupe Huricane.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here