Jelena Karleuša svakako spada u red najvećih estradnih zvijezda u Srbiji, ali i u cijeloj regiji. Osim što je poznata po svojim pjesmama, često kontroverznim nastupima, spotovima, isto tako je i poznata kao osoba koja nema dlake na jeziku, te zbog svojih stavova često dolazi do svađa između njih i njenih kolega, i drugih javnih osoba. Mnogi Jelenu smatraju i balkanskom modnom ikonom, a izgleda da su i njene kćerke poprimile tu ljubav i talent od svoje majke. Tako su na Jeleninom novogodišnjem nastupu u jednom klubu u Beogradu bile i njene kćerke Atina i Nika Tošić, te su djevojke za tu priliku obukle na sebe neke mamine haljine, a pjevačica je na društvenim mrežama pokazala kako im stoje.

Starija Atina izabrala je bijelu kratku toaletu koju je dizajnirala Sofija Milošević, a koju je njena majka Jelena nosila jedne prilike u Dubaiju, dok je mlađa Nika na sebe obukla crnu, isto tako kratku haljinu poznatog brenda ulične mode od 120 dolara, a u kojoj se njena majka bila pojavila u emisiji koju je svojevremeno vodio modni kreator Saša Vidić

Ipak, prije nego li je pokazala kako njene prelijepe djevojčice izgledaju u njenim haljinama, Karleuša je otkrila i kako su njene kćerke same izabrale kreacije iz njenog garderobera: ” Atina i Nika su tu, bile su one i prošle godine, sada su već u maminim haljinama i cipelama, to mogu da vam kažem, to su već velike djevojke, jako sam ponosna zbog toga – rekla je Karleuša prije nego što je izašla pred publiku i napravila urnebes na sceni.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here