U nastavku današnjeg članka govorit ćemo o našoj javnoj sceni , a na kojoj se danas nalazi veliki broj uspešnih muzičara. Naime , porodica Ražnatović je jedna od najpoznatijih u javnosti , a dodatnu su popularnost stekli kada su počeli da emituju svoj program Ceca show. Naime ,tako je njena ćerka Anastacija otkrila u jednom trenutku da bi u jednom momentu jako volela dda se posveti porodici i stavi karijeru na pauzu.

Naime , U prijatnoj atmosferi Ceca je sa porodicom gledala meč fudbalske utakmice naše reprezentacije. Tako je istakla da svi navijaju za našu reprezentaciju tokom mečeva , a Anastasija je priznala da se i te kako nervira dok gleda utakmice u kojima igra njen momak Nemanja Gudelj. – Iznerviram se za čas, pogotovo zbog neke glupe greške – otkrila je Anastasija.Njena braća od tetke, sinovi Lidije Ocokoljić, Petar i Ilija imaju ambicije da budu fudbaleri, a na pitanje šta će Anastasija da radi kad se budu proslavili, mlada pevačica dala je odgovor koji je sve šokirao.

– Pa da nunam decu, valjda. Da budem malo kući i da ne radim ništa – kaže Anastasija, na šta je Ceca upala: – To ti je cilj?! A karijera?! – Pa mogu malo da pauziram tad, ko će da izdrži ovaj tempo – odogovrila je Anastasija. Porodica Ražnatović putuje u Katar, gde će pratiti reprezentaciju Srbije tokom Svetskog prvenstva u fudbalu. Vaša mišljenja o ovoj porodici ostavite u komentar. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here