Vlasnik Pinka, Željko Mitrović danas važi za  jednog od najbogatijih i najmoćnijih ljudi u Srbiji, a koji e dota obogatio i na osnovu rijalitija Zadruga. Za njega se zna da je preko 20 godina u braku sa Milicom, koja je njegova druga supruga, te da je prije toga bio u braku sa pjevačicom Sonjom Mitrović Hani sa kojom ima kćerku i sina. Hani je na vrhuncu svoje karijere bila devedesetih godina, ali se nakon toga povukla sa scene te se posvetila svojoj djeci, Aleksandru i kćerki Sandri. Njeni obožavaoci je pamte po hitovima “Džip” , “Otkini bejbe” “Sedam godina” te po pjesmi ”Ne dajem te nikome” koja se našla na njenom albumu ”Kocka od šećera” koji je izašao 1996. godine a koju je napisao Dragan Brajović Braja i za koju je snimljen jako zanimljiv spot.

U tom spotu Hani podsjeća na Merlin Monro, ima sličnu frizuru, te crveni karmin, a u glavnoj muškoj ulozi je tada bio poznati glumac Aljoša Vučković, koji je uvijek bio miljenik žena u regiji, te je smatran za velikog zavodnika. On je u to vrijeme imao oko 50 godina, te je izgledao savršeno, a pojavljuje se u kadrovima spota gdje on sa pjevačicom izlazi iz crkve u kojoj su se upravo vjenčali ali kako spot odmiče dolazi do gašenja njihove ljubavi.

Nije poznato na koji je način došlo do suradnje između Aljoše i Suzane, te ni oni nisu nikada u javnosti govorili o tome, ali se pjevačici u stvarnom životu  desila priča iz spota te je bila ostavljena nedugo nakon vječanja

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here