U nastavku dnaašnjeg članka dotaći ćemo se jednogpopularnog glumačkog , a bračnog para , koji je jako često tem abrojnih medija . Tako kako saznajemo , dom Vojina Ćetkovića svih poslednjih godina bio je prilagođen petočlanoj porodici , a koju su donedavno činili glumac, njegova supruga Sloboda Mićalović, ćerke Mila i Vera, ali i pas Dima. Po najskorijoj objavi dramskog umetnika na “Instagramu” to se zadnjih dana u velikoj meri promenilo i tek će.

Tako je Vojin nedavno objavio fotografiju svog psa i njegove devojke , a koja se pre par dana okotila , te je na svet donela tri nova šteneta , a sve uz komentar: “Dima postao tata” glumac je svoje pratioce raznežio i nasmejao, a gotovo nema ko nije prokomentarisao da su štenci preslatki i da bi bio red da jedno od troje ostane u porodici Ćetković- Mićalović.

Dakle , da li će dom Ćetkovića uskoro postati bogatiji za još jednog člana , ostaje nam da nam vreme pokaže , a ono što je svakako realnost jeste da glumački par i njjihove ćerke doslovno obožavaju svog ljubimca , te su mu izuzetno posvećene. Tako ga one vole , šetaju , te ga svugde vode sa sobo , a posebno se raduju svi kada odu na vikendicu pored reke , a koja je okružena prostranim livadama , a na kojima svi mogu da gledaju Dimu kako razigrano trči . Vaša mišljenja o ovoj temi možžete svakako da ostavite u komentar. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here