Poznati voditelj Zoran Pejić Peja je u braku sa 25 godina mlađom suprugom a iako su zajedno već više od pet godina njihova ljubav i dalje cvijeta. Kako je poznato on je prije nje bio u braku sa poznatom pjevačicom Zlatom Petrović a sada kaže otovreno da Zlatu nije volio ni približno koliko voli sadašnju suprugu.

On naime tvrdi da mu je nova ljubav pomogla da izgleda mlađe a sve zasluge pripisuje svojoj Dragani. Sa Zlatom je on i dalje u dobrim odnosima što i nije čudno s obzirom da imaju sina Jovana a kako kaže Peja Zlata mu često zna u šali reći da nju nije volio ni deset posto koliko voli sadašnju suprugu.

Peja misli da ljudi više vole u zrelijim ogdinama a kada je bio u braku sa Zlatom oboje su bili popularni i stalno zauzeti pa često nisu znali ni gdje udaraju. Peja je ispričao i neke detalje iz svog novog braka pa je rekao da su Dragana i on jedna duša koja je smještena u dva tijela. On kada se sprema za posao ona mu pomaže da obuče čarape i sprema mu i odijelo.

Ona voli da učestvuje u njegovom oblačenju jer tada osjećaju blizinu a s druge strane on njoj pere kosu i stavlja balzam i za njih je to način da iskažu ljubav jedno drugome. Peja smatra da su u pravu oni koji kažu da puno mlađe žene na neki način podmlade svoje muževe. Njegova Dragana na svojim leđima nosi čitavo njihovo domaćinstvo ali se brine i o njegovoj karijeri i zato i liejpo zarade i imaju novaca.