Jedna od najskandaloznijih učesnica rijalitija u regiji je Miljana Kulić koja je prije nekoliko dana diskvalifikovana iz Zadruge a nakon što je svom bivšem dečku Lazaru Čoliću Zoli dok je spavao nanijela povrede po glavi štiklom. Kako piše Kurir a prema saznanjima do kojih je došao od dobro obavještenog izvora, Zola koji je iz Doboja je pred ulazak u ovu sezonu Zadruge zvao Miljanu da dođe kod njega i da mu donese pare.

Pošto je ona ponijela samo 500 eura on je danima maltretirao i držao zatvorenu u podrumu kuće njegovog druga. Ovaj čovjek je naveo da je Miljana ludo zaljubljena u Zolu i da će za njega uraditi sve što zatraži. On je Miljanu pozvao u toku ljeta da hitno dođe i da ponese para jer mu treba da se kocka a ona je kod sebe imala samo 500 eura i to mu je i dala.

Zola je očekivao da će mu ona donijeti nekoliko hiljada eura pa je poludio i počeo da galami na nju. Ipak uzeo je pare i vratio 100 eura duga a ostalo je prokockao. Da bi je kaznio što mu je donijela tako malo para on nije želio da je primi u kuću i iako se ona svađala sa njim zbog toga primorao je da spava u podrumu a da bi je smirio davao joj je neke lijekove.

Dok je ona bila zatvorena u podrumu van sebe i pušila jednu cigaru za drugom i pokušavala da dobije Zolu na telefon, on se za to vrijeme provodio i bančio. Nakon tri dana je pustio da izađe iz podruma i ona je odmah otišla u Niš. Da je sav novac potoršila na Zolu priznala je i sama Miljana koja je rekla da je vratila njegov dug od 20 hiljada eura ali i dugove koje je imao za kocku i drogu.