U vrijeme postojanja Jugoslavije, mnogo se kvalitetnih prije svega ljudi tada pojavljivalo. Sve što se radilo u tom vremenu bilo je dosta kvalitetnije nego danas, počevši od muzike i kinematografije. U vrijeme bivše Jugoslavije, mnogi pjevači i pjevačice su započeli svoje muzičke karijere koje su dolazile tada do ogromnog usijanja, a neki od njih su uspjeli da tu slavu i popularnost zadrže do dana današnjeg.

Često, s vremena na vrijeme, na društvenim mrežama i internetu generalno, nailazimo na fotografije poznatih ličnosti kada su bili mlađi, pa onda imamo problem što ne možemo da ih prepoznamo. S obzirom na uspjeh estetske hirurgije danas, mnoge žene su se odlučile opovrgnuti raznim tim poduhvatima, pa onda bude još teže da ih prepoznamo na slikama na kojima nemaju niti jednu estetsku operaciju.

Prije su djevojke jednostavno bile prirodnije, što se dosta cijenilo nego danas, a i zračile su nekom energijom koja je tada bila zaista specifična. Kada pogledate ovu fotografiju ispod, da li prepoznajete o kome je riječ? Naravno, radi se o Suzani Mančić, koja je u vrijeme svoje mladosti i u vrijeme postojanja Jugoslavije važila za jednu od najljepših djevojki u javnosti.

Mnogi su je zvali loto djevojka, pa ako ne znate ko je po imenu i prezimenu, možda znate po ovom nadimku. Ona je svakodnevno dobijala pozitivne komentare na svoj izgled, ali s obzirom na broj godina, i dan danas je tako. Dosta vodi računa o svom fizičkom izgledu i o tome kako izgleda, iako je Suzana Mančić radila par estetskih operacija i zatezanja, ali ne u velikim količinama.