Danas živimo u jako narcisoidnom dobu. Zahvaljujući umreženosti svijeta putem interneta kao i lakom pristupu fotografisanju koje je omogućeno danas na svakom mobilnom telefonu i samim tim svako može praviti vizualni sadržaj poput fotografija i videa bez pola muke i to objaviti ostatku svijeta da vidi i dijeli s drugima.

Društvene mreže ovo koriste da ljudima skrenu pažnju i time ih spriječe u korištenju svog vremena u korisne svrhe poput obrazovanja i usavršavanja vještina, a pored toga, veličaju i estradne zvijezde širom svijeta za kojima mnogi fanovi putem interneta uzdišu i tretiraju ih kao neka božanska bića iako to zaista nisu.

Mnoge djevojke zbog ovih estradnih zvijezdi žele da izgledaju što manje prirodno te planiraju da idu “pod nož” tj. da na neprirodan način izmijene svoje lice i tijelo, a to je sve češće i češće danas. Zaista je rijetkost vidjeti neku djevojku ili ženu na estradi da se nije operisala. Upravo zato je svima šok kada pogledaju slike nekih zvijezda iz mladosti, a naročito kod nas gdje su sve starlete i pjevačice donekle izvještačene. Dobar primjer je Lepa Brena koja danas izgleda užasno nakon svih operacija a bila je lijepa djevojka u mladosti i na početku karijere.

Mi vam danas donosimo fotografiju još jedne čuvene zvijezde Balkana a kada vidite ovu ljepoticu na slici iz 1991. godine, nećete moći vjerovati ko je ona danas. Naime, na ovoj slici je čuvena Lea Kiš, koja je poznata diljem Balkana kao slavna voditeljica i medijska ličnost koja je vodila mnoge emisije tokom svih ovih godina.