Kada je reč o glumcima , koji su sa naših prostora , može se zasigurno reći da se takvi više neće roditi , jer nekadašnji filmovi , u kojima su oni bili glave uloge jednostavno su neponovljivi . Jedan od velikana Srpskog glumišta napustio nas je 2017godine , a iza sebe je ostavio brojne uloge , te nezaboravne replike iz filmova , a pored toga i neutešne prijatelje i porodicu , a među kojima je i unuka poznatog glumca Ljubiše Samardžića .

Naime , Ljubiša je nakon sm rti sina utehu pronalazio u svojim unucima , a koji su mu bili snaga da nastavi dalje , a poseno mesto u njegovom srcu zauzimala je unuka Sara , a koja je u istom momentu ostala bez oca , pa je u dedu pronalazila trenutke spasa. Da je Sara bila izuzetno vezana za svog decu pokazala je to i objavom na svom Instagram nalogu :

– Imala sam sreće što sam te poznavala 23 godine, od kad sam bila mala i nisam shvatala šta je to biti glumac i biti poznat, što sam se durila kad prilaze nepoznati ljudi dok šetam sa svojim dedom, što sam plakala na scene “Policajca sa Petlovog brda”, jer kako moj deda može da sedi sa 4 žene, a da nijedna od njih nije moja baba, što sam obožavala da me vodiš u kancelariju i na snimanja, i da dolaziš po mene u vrtić, kao i kad me uzmeš u naručje i plešemo, pa sve do danas kad mogu da kažem da si mi bio uzor, oslonac i uvek podrška. Mislim da je suvišno spominjati tvoju karijeru, i koliko je bila čast biti unuka takve legende. Pokazao si mi šta znači borba i koliko snage si imao i koliko je tvoje srce bilo jako. Znam da si tamo gore srećan i da si posle toliko godina opet sa svojim Gagom. Ne brini ostavio si nas žene u sigurnim rukama, Stefke će nas paziti ovde, on je sad glava kuće, a ti i Gaga sa neba. Deda, a sad adio – oprostila se Sara tada potresnim rečima od svog voljenog dede. Ostatak teksta ovde.