Poznata pjevačica Jelena Karleuša i Duško Tošić su ove godine obilježili 15 godina zabavljanja, od čega 13 godina kako su u braku.

Kako ističe ova pop zvijezda, velikih slavlja ovim povodom više nema, a onda je na svoj način objasnila šta je zarpavo recept za sretan brak.

– Duško i ja smo sada već 15 godina zajedno. Već smo prestali i da slavimo to jer, poslije 15 godina, to nekako postane stvar koja se ne slavi, ili se slavi jedno s drugim. Kao i rođendan, kad pređeš četrdesetu (kroz smijeh kaže). Smatram da, kada se radi o Dušku, da me on najviše voli bez šminke, bez ikakvih dodataka koji prljaju majicu, košulju, lice ili jastučnicu… Već, kad sam ja ja, a to je negdje i najbitnije za jednu ženu, da te muškarac koji te voli, voli onakvu kakva ti ustvari i jesi. Zbog toga što ovo, ovo nisam ja, ovo je moj posao. Ja privatno i ja poslovno uopšte nismo iste ličnosti, nismo iste osobe uopšte – istakla je Karleuša za Story.

– Niko nije savršen, ne postoji savršen na ovom svijetu. Tako ni ja nisam savršena. Svi imamo mane, a ja ih imam najviše. Ja prva, a poenta je prihvatiti nekog i voljeti nekog sa svim tim manama. Ukoliko tražite idealnog, teško se to i nađe. Ukoliko previše filozofirate, ostat ćete sami. Treba samo naći neki balans, da dobre stvari budu više izražene od onih loših stvari i raditi na tome, na komunikaciji i to je to. Nekad i mane znaju da budu veoma interesantne. Moje su eto jako se**i… – rekla je.