Kada je ljubav u pitanju, mnogi od nas preferiraju da imamo samo jednog partnera ili partnericu i da na tom ostane. To se zove monogamija i postoji nekoliko životinjskih vrsta koje ovo praktikuju, ali poligamija koja uključuje više različitih partnera često preovladava u divljini pa čak i kod nekih ljudi.

Iako je to mnogima nepojmljivo i izaziva loša osjećanja kao što su ljubomora i srditost, nekima zaista odgovaraju otvorene veze i brakove i oni koji to dobro podnose imaju manje problema u ljubavi jer su s partnerom baš povezani i imaju zdravu komunikaciju, ali i to ima dosta svojih mana.

Neki će osuđivati takve ljude, ali dok su sretni, zašto bi slušali druge? Mislimo da bi se s time složila i žena čiju ćemo priču s vama podijeliti u ovom članku. Radi se o gospođi po imenu Andreza koja živi u Brazilu i to zajedno s mužem Mirandom i ljubavnikom Reginaldom. Voli ih obojicu i kaže da bi joj život bio težak kad bi se odrekla bilo kojeg od njih dvojice, pa su ušli u vezu sve troje. Njih dvojica se jako dobro slažu i postali su najbolji prijatelji pa im se jako lako dogovoriti oko kućnih poslova i Andreze.

Nekom bi bilo nezamislivo da dijeli dom i suprugu s nekim drugim čovjekom, ali ova dvojica se izgleda odlično slažu što Andrezi ide u prilog i čini ovaj trojac jako neobičnim ljubavnicima, a mnogi su krenuli da ih prozivaju i osuđuju dok drugi pružaju podršku i smatraju da su takvi odnosi normalni ako niko ne pati u njima.