Kako je poznato da je Maja Marinković poslednjih godina provela diveći se bračnom odnosu koji je imala AAleksandra Subotić sa Predragom Pecom , te je verovatno u jednom trenutku poželela da bude na njenom mestu . Nije joj mnogo trebalo ona je uspela i da ga pridobije ,a nedavno je cela domaća estrada brujala o brutalnom saznanju da je svojoj najboljoj drugarici uzela muža.

Međutim , izgleda da sada po svaku cenu želi da sa njim otpočne zajednički život , ali izgleda da on to odbija na svaki način. Naime , Maji svakako smeta , što Peca živi u Novom Sadu u blizini svoje bivše žene , a dok je ona u Boegradu, pa povremeno na dogovor odlazi kod njega. Svakako joj to nikako ne odgovara , te su poslednjih dana u zategnutim odnosima. Tako je se za Kurir oglasio i prijatelj blizak Peci , pa je ispričao kako je izgledala situacija kada su se pred njim žestoko posvađali :

– Peca je sad osetio na svojoj koži šta znači kad Maja poludi od besa, ljubomore i zna kako se svađa. Prisustvovao sam njihovom razgovoru nedavno i mogu da vam kažem da se sve treslo. Maja mu je očitala bukvicu samo tako. Moj drug ne želi da živi s njom, bar je zasad takva situacija, a ona insistira da budu non-stop zajedno. Smeta joj to što funkcionišu na dve lokacije. Raspopović je uglavnom u Novom Sadu i retko kad dolazi u Beograd, dok je Maja ovde, u prestonici, sa svojim tatom Radomirom Marinkovićem Takijem, koji ima zadatak da je drži na oku. Ja vama ne mogu da objasnim kako su sevale varnice. Maja je vikala na sav glas, a on je sklonio telefon od uha da mu ne probije bubnu opnu – priča naš sagovornik. Ostatak teksta ovde.