Pjevačica Ana Nikolić je posljednjih godina veoma često tema u medijima, ali najmanje zbog svojih pjesama, a više zbog skandala i afera u kojima je veoma često. Sve je nekako krenulo sa raspadom njenog braka sa muzičarem Rastom, kada je Ana imala velikih problema sa viškom kilograma, a na to je uticala i njena bolest štitne žlijezde. Ana je uz pomoću operacije i vježbi i dijeta uspjela da smrša, ali tada se pojavio i veliki problem sa alkoholom koji je Anu veoma često stavljao u veoma problematične situacije. Tako e Ana na svome zadnjem nastupu izvodila mnoge svoje poznate pjesme, ali jedan snimak sa toga njenog nastupa je postao viralan na društvenim mrežama

Naime, na snimci se vidi kako Ana na koljenima izvodi jednu svoju pjesmu, dok svo vrijeme gleda oko sebe i pravi neke pokrete koji su začudili mnoge: “Ženi je potrebna pomoć”, “nešto ovdje nije u redu”, “šta joj se dešava?”, pitali su se jedni, dok je poneko pisao: “carica”, “jedna je Ana” i slično. Podsjećanja radi, Ana je nedavno govorila i o svome djedu koji je imao problema sa alkoholom:

@perkoviccc

MALA JE LABILNA #foryou #fy #fyp #mint #mintclub #ananikolic #balkan

♬ original sound – perkovic

” Moja baka se razvela prije 100 godina, kad se niko nije razvodio. Razvela se jer je djed bio alkoholičar. Ja sam taj djeda, on je čovjek umro od alkohola. Bio je vaga u horoskopu, kao i ja. Ja vjerujem u taj ženski rodoslov” – rekla je tada, te je dodala: ” Ja sam pokušala da izbjegnem to, svi mi nešto nosimo. Pokušala sam, ali uvijek se vraćaš na taj neki stariji model. Ovo je DNK. Pomiješao se pogrešan DNK, šta da radim” – dodala je Ana kroz smeh u emisiji “Magazin In”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here