I dans za vas imamo jednu zanimljivu temu , a koja je povezana sa tragičnim i jezivim dešavanjima koji u poslednje vreme potresaju srbiju. Naime , verujemo da ste svi upućeni u jezivo ubojstvo koje je počinila Biljana Stojanović , a za koje se saznalo nedavno , odnosno nakon što je ona počinila samoubistvo. Dakle , ovaj zločin desio je se u okolini Leskovca , te je nestanak Biljane pokrenuo potragu za njom , gde je ubrzo pronađena mrtva , a na isto m mestu pronađen je i njen mu.

Podsećanja radi na njenoj sahrani preminuo je i njen ujak , a policija je isti dan dobila dojavu da je upravo ona usmrtila svog muža , te ga zabetonirala u bure. Naime , Biljana je u prethodne tri godine , na pitanje svih gde jkoj je muž , govorila kako ju je ostavio , te da je u Rusiji zapoečo novi život sa drugom ženom. Sbu ovu istinu otkrio je njen ljubavnik, koji je policiji objasnio deetalje kako je se sve desilo.

Naime , ovaj slučaj nažalost nije poslednjih ovakav koji je se u Srbiji u zadnje vreme desio . Dakle , sve je više žena koje se okreću nataj korak da usmrte svoje partnere . Zbog toga je se kontktira i profesorica Sanja Čopić , koja radi na Viktimološkom društvu Srbije , te je dala neke detalje koji se tiču upravo tih porodičnih ubistava. Ona je rekla da je najčešći okidač za žene da dignu ruku na svog partnera nasilje koje trpe godinama. Dakle , žene se retko kad odluče na ubistvo , te su mnogo ređe počinioci istoga . Međutim i kada se to desi nikada ne koriste vatreno oružje. Većinom se okrenu na ovaj postupak jer strahuju za vlastiti život. Ostatak teksta pročitajte ovde.