Zahvaljujući internetu i društvenim mrežama imamo mogućnost da u svega nekoliko klikova dođemo do neke informacije kojih ima pregršt. Postoje i razne i stranice i blogovi na kojima ljudi iznose svoja iskustva kada je riječ o nekoj određenoj temi a na jednom blogu iz Australije pod nazivom Stay At Home Mum su žene koje su domaćice i koje žive u predgrađu priznale da su bile nevjerne svojim supruzima koji rade dok su one kod kuće a neke su i opisale na koji način i sa kime se prevara desila.

Jedna od njih je rekla da je imala odnos sa čovjekom koji je došao da im postavi krov na kući a kada je muž primjetio da ima čudne crvene tragove po vratu rekla mu je da su je u bašti izgrizli komarci. Ona je dodala da je njen intimni život sa mužem odličan ali da je ova afera koju je imala učinila da se ponovo osjeća kao tinejdžerka.

Kada je majstor završio sa krovom sišao je do nje i pitao je da li treba još nešto popraviti u kući. Ona mu je rekla da im je pokvaren televizor a onda ga je uhvatila za radne pantole i odvuka u sobu gdje su na podu doživjeli nevjerovatno iskustvo.

Druga ženaje napisala da je svog muža prevarila sa muškarcem kojeg je upoznala preko jedne aplikacije za dejtove a u to vrijeme njen muž je bio u posjeti kod svojih roditelja sedam dana. Ona je četiri noći provela sa muškarcem kojeg je upoznala preko Tindera i iako sada osjeća malu grižnju savjesti smatra da je muž zanemaruje. Ostatak pročitajte  ovdje.