Danas se za vas bavimo jedno m jako zanimljivom temom , a za koju ne sumnjamo da će mnoge zanimati , a pogotovo kada je reč o ženama. Definitivno problem od gotovo pa svake žene u današnje vreme je borba sa viškom kilograma , a nije nepoznanica da se sa istim bore i muškarci. Naime, treba shvatiti da kilogrami teže skidaju kada krenete da ulazite u stariju životnu dob , jer onda sami hormoni i metabolizam krenu drugačijim tokom da funkcionišu.

Zbog toga se dosta ljudi okreće na način da idu na neku detu , a oni koji baš imaju ekstremniji problem , podvrgnu se operaciji želuca , odnosno ugradnji gastričnog bajpasa , koji je se pokazao kao dobar način za skidanje većeg broja kilograma. Neka vam za primer budu Ana Nikolić i Darko Lazić , koji su kilograme izgubili upravo na taj način. Svakako njih dvoje su sa ovim privukli i brojne bolesti , jer su preterali u gubitku kilograma.

Upravo danas vam donosimo primer jedne dete , koja traje samo pet dana , a koja se pokazala kao jako učinkovita. Naime , radi se o krompir deti. Prvog dana za doručak uzmete jedan kuhani nesoljeni krompir i šolju jogurta. Za ručak ide 2 krompira i šolja jogurta, a za večeru 2 šolje nemasnoga jogurta. Drugog dana za doručak samo šolja nemasnog jogurta, za ručak 2 krompira i jedna čaša nemasnog jogurta, dok za večeru uzmete 1 krompir i 1 šolja jogurta. Pa na kraju trećeg dana za doručak samo jedan neposoljeni kuhani krompir za ručak 1 krompir i šolja jogurta, a dok za večeru pojedete šolju nemasnog jogurta. Za samo 3 dana na ovaj način možete da izgubite i 5 kilograma.